Arborele de cacao isi are originea in America Centrala. El are o inaltime de 4-5 m. Pastaile cresc direct pe coaja si contin o pulpa alba si intre 20 si 40 de boabe de cacao. Untul se prezinta ca o materie alb-crem, cu punct de topire de 37 de grade Celsius cu miros si gust specific, cremos.
In componenta sa se regasesc acizii stearic, oleic, palmitic, linoleic, acizii grasi esentiali omega 6 si omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, tocoferoli si fitosteroli. Este de asemenea o sursa importanta de vitamina E.
Efectele sale sunt vizibile dupa numai cateva zile de utilizare: pielea devine mai catifelata, mai intinsa, mai tanara. Cu cat este utilizat mai multa vreme, cu atat pielea va fi mai intinsa si mai luminoasa.
Iata cateva dintre beneficiile untului de cacao:
- Hidrateaza si stimuleaza producerea de colagen
- Combate ridurile
- Regenereaza pielea
- Ajuta la ameliorarea dermatitelor si eczemelor
- Protejeaza pielea si asigura o bronzare uniforma
- Este benefic tuturor tipurilor de piele
- Poate fi folosit pentru ten, corp, buze si par
Administrare:
A se folosi pentru uz extern.
Ingrediente | Cantitate | |
---|---|---|
Unt de cacao (Butyrum cacao) | 65.00 | gr |