Beneficiile Produsului q Protect de la Calivita:
Contine extract de Ginkgo Biloba;
Are efect antioxidant;
Are efect benefic asupra sistemului circulator;
Favorizeaza oxigenarea celulelor;
Asigura prospetime fizica si mentala;
Se recomanda in migrene si hipertensiune arteriala;
Are efecte benefice in cazurile de stres si depresie;
Ajuta la mentinerea tineretii.
V-ar plăcea să trăiţi la fel de mult ca cel mai bătrân arbore din lume?
Nu vă putem garanta acest lucru, dar cu siguranţă ne putem proteja de efectele nocive ale mediului înconjurător şi de boli la fel de bine ca arborele Ginkgo.
Şi cine altcineva ne-ar putea ajuta decât arborele însuşi, mai exact extractul din frunzele sale, care are nenumărate efecte benefice asupra sănătăţii.
Vitaminele, oligoelementele, aminoacizii şi alte extracte de plante cu proprietăţi antioxidante din compoziţia produsului potenţează efectul benefic al extractului din Ginkgo.
Ginkgo Biloba este cel mai vechi arbore din istoria planetei. Există de 200 de milioane de ani, de pe vremea dinozaurilor.
De atunci s-a schimbat foarte puţin, astfel încât putem să-l considerăm o fosilă vie.
Frunzele şi seminţele sale erau recomandate de medicina chineză antică, în primul rând în cazurile de astm bronşic şi în cazul altor afecţiuni pulmonare, precum şi pentru îmbunătăţirea circulaţiei periferice şi cerebrale.
Chiar şi medicina modernă recunoaşte multiplele efecte benefice ale Ginkgo asupra sănătăţii, acesta fiind, în Europa zilelor noastre, unul din cele mai răspândite suplimente alimentare de origine naturală.
Numai în Germania se prescriu anual mai mult de 5 milioane de reţete cu Ginkgo. Ginkgo îmbunătăţeşte memoria, stimulează funcţiile cerebrale, are efect benefic în caz de depresie, stres şi migrene.
In organismul nostru, in urma proceselor metabolice celulare rezultă şi anumiţi produşi secundari, numiţi radicali liberi.
Unii dintre aceştia lezează membranele celulare, au acţiune distructivă asupra moleculelor de ADN şi constituie principala cauză a Îmbătrânirii. Radicalii liberi au o contribuţie majoră la declanşarea şi evoluţia bolilor de plămâni şi inimă, precum şi la declanşarea cancerului.
Cei mai importanţi antioxidanţi sunt: vitamina C, vitamina E, betacarotenul şi seleniul. Proprietăţi similare cu aceştia mai au coenzima Q10 (CoQ10), zincul, manganul, cuprul, Ginkgo Biloba, ceaiul verde, acidul gama-linoleic, L-cisteina, L-glutationul, superoxid-dismutaza (SOD) etc.
Organismul sănătos produce antioxidanţi în cantităţi suficiente pentru neutralizarea efectelor distructive ale radicalilor liberi formaţi în organism sau a celor care pătrund din mediul înconjurător.
Capacitatea celulelor de a produce antioxidanţi este strâns legată de predispoziţia genetică, vârstă şi starea de nutriţie.
Astfel, boala, vârsta înaintată sau alimentaţia nediversificată nu permit producerea de antioxidanţi În cantităţi suficiente pentru a neutraliza efectele distructive ale radicalilor liberi.
De asemenea, o serie de factori ai civilizaţiei moderne, cum ar fi poluarea mediului (filmul de ţigară, gazele de eşapament etc.), alimentele şi apa poluate chimic, stresul, radiaţiile emise de ecranele TV şi monitoarele de calculator, telefoane mobile etc. exercită influenţe nocive, reducând sinteza antioxidanţilor.
Având În vedere toate acestea, completarea sistemului antioxidant intern prin administrarea: de antioxidanţi pe cale orală reprezintă, pentru organism, un ajutor enorm în lupta cu radicalii liberi.
Antioxidanţii cei mai importanţi VITAMINELE C, E, BETA-CAROTENUL si SELENIUL au o acţiune benefică asupra sănătăţii, indiferent dacă sunt administraţi separat sau împreună. S-a constatat insă că efectul lor este maxim in consum asociat.
Vitamina C fortifică sistemul imunitar, măreşte producţia de interferon, protejează împotriva stresului şi a substanţelor cancerigene şi scade nivelul de colesterol din sânge. În urma unor teste efectuate in Canada pe un lot de pacienţi care au luat vitamina C şi E În doze mari, s-a constatat o reducere cu 50% a îmbolnăvirilor de cataractă.
Cercetătorii americani afirmă că jumătate din operaţiile de cataractă nu şi-ar mai avea rostul dacă neam proteja ochii consumând sistematic şi În doze mari vitaminele mai sus amintite.
Vitamina E nu permite oxidarea vitaminei A, care işi va exercita astfel acţiunea un timp mai îndelungat. Având proprietăţi vasodilatatoare şi antiagregante,vitamina E protejează inima şi, după operaţiile pe cord, accelerează vindecarea. Impreună cu vitamina A, protejează plămânii impotriva depunerilor de toxine. Prin efectul său diuretic, scade tensiunea arterială.
Măreşte potenţa sexuală, întăreşte sistemul imunitar, nu permite oxidarea lipidelor şi lezarea membranelor celulare şi ameliorează boala Parkinson, întârziind apariţia simptomelor (tremurături, akinezie, pierderea echilibrului).
Beta-Carotenul, adică provitamina A, se transformă în vitamina A în ficat şi în aparatul digestiv, în funcţie de necesităţile organismului.
Vitamina A are efecte favorabi le în cazul bolilor de ochi, protejează căile respiratorii de infecţii, menţine troficitatea pielii, părului, danturii şi a gingiilor. Numeroase studii efectuate de cercetătorii americani au demonstrat că, în cazul bărbaţilor care au consumat betacaroten, riscul apariţiei tulburărilor cardiace şi a cancerului de prostată s-a redus la jumătate.
Norvegienii şi japonezii, consumatori de beta-caroten în cantităţi însemnate, prezintă un risc foarte scăzut de apariţie a cancerului pulmonar, esofagian, al intestinelor, de prostată, col uterin şi mamar.
Seleniul, la fel ca vitamina E, împiedică sau încetineşte îmbătrânirea celulelor. Administrate împreună acţionează mai eficient decât separat (sinergism). Seleniul neutralizează unele substanţe cancerigene.
Ameliorează bufeurile femeilor ajunse la menopauză. Bărbaţii necesită cantităţi mai mari de seleniu, intrucât o mare parte se acumulează în testicule şi se elimină odată cu sperma.
Pentru vârstnici, locuitorii marilor oraşe sau sportivi, consumul de antioxidanţi reprezintă o adevărată binecuvântare, protejândule organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi. Dar antioxidanţii sunt indicaţi tuturor persoanelor, de orice vârstă, deoarece apără organismul de razele UV tot mai nocive, de aerul poluat, de conservanţii şi coloranţii din alimente şi de stresul tot mai accentuat.
q Protect - Apărătorul vieţii.
Q Protect Comentat de Marin Ionut in data de 08.07.2014. Foarte bun produsul! Mi-a fost de ajutor. 5
Mod de administrare q Protect de la Calivita
Recomandari q Protect : Mod de administrare q Protect:
Accident vascular - preventiv |
1-1-0 |
Legenda:
1-0-0 = o tableta dimineata
1-1-0 = o tableta dimineata si una dupa-amiaza
2-1-0 = doua tablete dimineata si una dupa-amiaza