SIROP CATINA ALBA CU MIERE DE ALBINE - INTARESTE IMUNITATEA NATURALA A ORGANISMULUI SI CONTRIBUIE LA REGLAREA METABOLISMULUI.
Siropul de Catina este un tonic general al organismului, datorita proprietatilor vitaminizante, mineralizante si depurative a fructelor de Catina alba.
Ajuta la regenerarea hepatica. Stimuleaza activitatea mentala si fizica.
Ingrediente:
extract natural (apos) min. 50% din fructe de Catina alba (Hippophae rhamnoides),
miere de albine 50%,
apa demineralizata,
conservant (benzoat de sodiu).
Caracteristici generale ale produsului:
Siropul de Catina alba ajuta la intarirea imunitatii naturale a organismului intrucat fructele acestei specii sunt un adevarat complex de vitamine si minerale naturale.
Acestea vin in ajutorul organismului in procesele de distrugere a agentilor patogeni si in cele de stimulare a formarii de anticorpi. De asemenea, compusii cu proprietati antioxidante din aceste fructe ajuta la combaterea formarii radicalilor liberi, cauza stresului oxidativ. Astfel, fructele de Catina-alba contin in mod natural: fibre, uleiuri volatile, bioflavonoide, betacaroten, zeaxantina, licopen, taraxantina, polifenoli, fitosteroli, aminoacizi, acizi grasi polinesaturati, taninuri, fructoza, glucoza, vitamine (A, C, D, complexul B, E, P, K), minerale si oligoelemente (K, Mn, Cu, P, Ca, Mg, Fe, Na).
Spre exemplu, acestea sunt mai bogate in vitamina C decat portocalele sau lamaile, avand cca 700 mg la 100 g. De asemenea, Catina-alba este si o sursa foarte buna de vitamina B12, avand concentratii mai mari decat multe alte fructe.
In vederea sporirii actiunii sale, produsul de fata a fost fortifiat cu un plus de vitamine hidrosolubile din grupa B, vitamina C, dar si vitaminele liposolubile D3 si E. De remarcat continutul in vitamina B12 cu activitate biologica extrem de ridicata. De asemenea, s-au adaugat lecitina si minerale si oligoelemente precum calciu, magneziu, crom, zinc si seleniu.
Siropul de Catina alba cu miere de albine are o activitate antioxidanta naturala ridicata datorita actiunii sinergice a vitaminelor C si E, a microelementelor Seleniu si Zinc, a polifenolilor si a pigmentilor naturali zeaxantina si taraxantina. Aceasta activitate il recomanda in combaterea efectelor negative ale stresului oxidativ la nivelul celular, stres ce este asociat maladiilor grave cardiovasculare, neurodegenerative, inflamatorii, cancerelor si imbatranirii precoce.
Principalele proprietati ale siropului de Catina-alba:
este un supliment alimentar cu rol de stimulare a sistemului imunitar;
este un bun adjuvant in eliminarea substantelor toxice din organism, contribuind la protejarea rinichilor si a prostatei;
contribuie la normalizarea colesterolului si a trigliceridelor serice regland tensiunea arteriala si ameliorand circulatia sangelui;
reprezinta o sursa de vitamine si minerale cu o biodisponibilitate sporita;
contribuie la limitarea efectelor stresului oxidativ;
sustine buna functionare a sistemelor hepatic si cardiovascular;
limiteaza procesele inflamatorii din organism.
Mod de folosire:
Doza recomandata este de 3-4 linguri de Sirop Catina alba cu miere de albine, maxim 6/zi, dizolvate in apa minerala, dupa mesele principale.
Se recomanda cure de 6 saptamani cu pauze de 7 zile intre acestea.
A se agita inainte de folosire.
Contraindicatii:
Produsul Sirop Catina alba cu miere de albine Nu se administreaza persoanelor alergice la vreunul din ingredientele produsului.
Precautii:
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor.
Produsul Sirop Catina alba cu miere de albine este un supliment alimentar si nu inlocuieste o dieta alimentara echilibrata si diversificata.
Conditii de pastrare: loc uscat, racoros, ferit de lumina directa a soarelui, la temperaturi de maxim 25oC. Dupa deschidere se pastreaza la frigider.
Volum net: 250ml