Descriere
Un sirop bland, aproape asemanator caramelului, obtinut prin extragerea dulcetii naturale din ovaz 100% ecologic. Este o alternativa naturala pentru zaharul rafinat si se poate folosi pentru indulcirea bauturilor calde, in deserturi si copturi.
Ovazul este din punct de vedere nutritional unul dintre cele mai complexe alimente, deoarece contine carbohidrati cu absorbtie lenta din fibre, proteine (inclusiv cantitati moderate din 18 aminoacizi), glucide, albumine, grasimi, substante minerale (mangan, fosfor, magneziu, cupru, fier, zinc, potasiu) si vitamine (B1, B5, B8, B9).
Are compozitie similara cu graul dar mai multe grasimi nesaturate, este foarte important pentru hranirea creierului, este stimulent, antispasmodic, laxativ, tonic al sistemului nervos si al uterului, analeptic, energizant, racoritor, diuretic, hipoglicemiant, stimulent tiroidian, rezolva sterilitatea si impotenta, antiasmatic, expectorant, scade colesterolul din sange.
Este bogat in inhibitori ai proteozei si din aceasta cauza sunt foarte indicate la lupta cu tumorile pe care le dizolva in special la cancerul intestinal.
Ingrediente:
Ovaz* - 100%. *ingredient din agricultura ecologica.
Produs vegan obtinut fara procese de rafinare.
Valori Nutritionale/100g
Energie: 1392kJ / 333kcal;
Proteine: 3.7g;
Grasimi: 5.5g, din care acizi grasi saturati: 53g;
Carbohidrati: 67g, din care zaharuri: 19g;
Sare: 0.05g.