Supa de legume PUR, 300g Gefro
Vegan
Fara gluten
Fara lactoza
Ideal ca baza de supa sau ca si condiment universal pentru legume, paste, orez, cartofi, salate si multe altele.
Supa de legume PUR este potrivita ca baza pentru supa, pentru a da gust si pentru a rafina sau ca supa de legume independenta. Este o baza excelenta pentru numeroase supe si tocanite sau ca ingredient pentru toate felurile de mancaruri cu gust puternic. De asemenea, se dizolva minunat si la rece.
Mod de preparare:
1 lingura (aproximativ 20 g) la 1 litru de apa.
1 lingurita (aproximativ 5 g) la 1 farfurie. Presarati pulberea in apa fierbinte, amestecati si gata!
Ingrediente: sare de mare, 36% legume in proportii variabile (praz, ceapa, morcovi, pudra de radacina de patrunjel, sparanghel, fenicul), condimente, ulei de floarea-soarelui, concentrat de suc de morcovi, fibra de acacia, patrunjel, condimente, extracte de condimente, plante aromatice.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Continut: 300g = 15 litri (60 portii)
Producator: GEFRO GmbH & Co.KG Germania
VALORI NUTRITIONALE MEDII:
per 100 ml
Valoare energetica
14 kJ / 3 kCal
Grasimi, din care:
0,5 g
- acizi grasi saturati
0,5 g
Carbohidrati, din care:
0,5 g
- zaharuri
0,5 g
Proteine
0,5 g
Sare
0,91 g
Supa crema de cartofi cu branza si crutoane
Reteta pentru 4 persoane
Timp de preparare: Aproximativ 20 minute
Valori nutritionale/ portie:
Grasimi: 21,2 g
Carbohidrati: 42,3 g
Proteine: 28,5 g
Fibre: 1,5 g
Valoare energetica: 479,0 kcal
Ingrediente necesare:
SUPA CONSISTENTA DE CARTOFI, 200G GEFRO Ulei de masline
1,5 l lapte 1,5% grasime
150 g cascaval
2 felii paine taraneasca
2 linguri smantana
2 linguri patrunjel tocat
Preparare:
Incalziti laptele, adaugati 80 g SUPA CONSISTENTA DE CARTOFI GEFRO si aduceti la fierbere.
Taiati cascavalul cubulete si adaugati in supa.
Reduceti focul la minim si lasati cascavalul sa se topeasca, amestecand continuu. Opriti focul si luati supa de-o parte.
Taiati painea cubulete de cca 1 cm si prajiti-le intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei de masline.
Puneti supa in farfurii, adaugati smintana si decorati cu crutoane si frunze de patrunjel tocat.
Sugestie: pentru un gust deosebit, puteti adauga cateva cubulete de bacon prajit.