Făină de spelta tip 630 ** 59%, zahăr brut din trestie **, amidon de porumb *, praf de copt (agent de creștere: carbonat de sodiu hidrogen, acidifiant: tartrat monopotasiu, amidon de porumb *), făină de malt de orz **, făină de spelta prăjită ** 0,5%, sare de mare; ulei de lamaie*, zahar din trestie de zahar pudra*.
**provin din agricultura biodinamica certificata
*provin din agricultura ecologica certificata
Pregătirea în doar 5 minute . Amestecă, coace, gata! Toate tipurile de tort reușesc cu sau fără ou, lapte și unt.
Amestecurile de coacere a tortului Bauckhof funcționează întotdeauna, sunt ușor și rapid de preparat. Tortul cu lămâie si spelta reușește atât clasic, cât și cu o mare varietate de idei inteligente. De exemplu, cu topping de fructe sau cu budincă.
Pentru producția amestecurile de coacere a tortului Bauckhof, folosim doar ingrediente din cultivarea biodinamică și cultivarea organică controlată. Nu adăugăm aditivi, ajutoare de producție sau potențiatori de aromă De aceea, prăjiturile au gustul bunelor.
spelta, orz
gluten si susan