Mix pentru tortilla fara gluten, bio, 200g, Nat-ali
Tortila este o clatita originara din America Centrala care exista inca din Antichitate. Facuta din porumb (Mexic) sau porumb si grau (bucataria Tex-Mex), tortilla poate fi folosita ca baza pentru wrap-uri (mancare rece) sau chiar pentru fajitas (mancare calda).
Ingrediente: Faina de orez semiintregral*, amidon de porumb*, faina de porumb*, gris de mei*, psyllium*, drojdie de panificatie saccharomyces cerevisiae*, condimente* (ardei dulce*, coriandru*, chimen*, usturoi*, oregano verde*, sare , piper cayenne*), sare Guérande.
*din agricultura ecologica
Mod de preparare:
Ingrediente de adaugat: 160ml apa calduta
1 Intr-un recipeint, amestecati 160 ml de apa calduta cu mixul. Formati compozitia ca o minge.
2 Lasati sa se odihneasca timp de 30 de minute sub un prosop umed.
3 Impartiti aluatul in 6 bile si intindeti-le subtire folosind un sucitor. Pentru o textura moale, puneti putina faina pe suprafata de lucru inainte de a intinde clatitele.
4 Gatiti uscat (fara ulei) intr-o tigaie fierbinte timp de 2 minute, intorcand tortilla la fiecare 30 de secunde. Pastrati sub un prosop sau farfurie curata inainte de servire, pentru a preveni uscarea aluatului.
Valori nutritionale per 100g (de preparat):
Energie: 821kj / 194kcal
Grasimi: 0.8g din care saturate 0.1g
Carbohidrati: 42g din care zaharuri 0.3g
Proteine: 3.6g
Saruri: 0.49g
Alergeni: Poate contine urme de mustar.
Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat.
Produs certificat ecologic.
Gramaj: 200g
Produs in Franta