Caracteristici: produs bio, garantat fara gluten, fara sare adaugata
Gramaj: 375g
Descriere produs: pesmet fara gluten bio, o faina certificata fara gluten, organica, inovatoare, cu continut mic de grasimi.
Deoarece este deja copt, pesmetul de porumb absoarbe cu 50% mai putin ulei decat pesmetul clasic.
O sugestie sanatoasa pentru retete mai usoare si mai digerabile, nu numai pentru persoanele celiace! Produs ambalat in atmosfera protejata.
Ingrediente: faina de porumb coapta*
*ingrediente provenite Agricultura Ecologica
Utilizare: ideal pentru prajite si coacere, gratinarea si rumenirea produselor bio! Obtineti un aspect auriu si crocant la final.
Reteta clasica:
se amesteca ingredientele alese de dumneavoastra cu ou, apoi se rostogolesc prin pesmet, apoi lasati-le timp de 3 min. Prajiti pe fiecare parte intr-o tigaie fierbinte care contine putin ulei de gatit;
Reteta vegana:
- inlocuiti oul batut cu un amestec din 1 lingura de amidon din cartofi cu 4 linguri de apa de calda. Pentru gratinare platou pentru 4 persoane (aproximativ 30 cm in diametru): se presara cu 30g de pesmet cu 10 minute inainte de finalul prepararii,
pesmet
Garantat fara gluten (AIC) Asociatia Italiana pentru Celiachie. Certificare garantat fara gluten: IT-057-126
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina si caldura.
Tara de origine: Agricultura UE - Italia
Termen valabilitate optima (BBD - best before date): 12 luni
Produs: Italia
Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007
Grasimi 1.8g din care acizi grasi saturati 0.2g
Carbohidrati 82g din care zaharuri 0.6g
Proteine 7g
Sare 0g
Fibre 2.5g
Valoare energetica la 100g 368kcal sau 1563kj