Cafea boabe pentru expresso: intensă, puternică și expresivă
Picantă, explozivă, plină: această cafea a împrumutat temperamentul originii sale. "Kaapi" este denumirea dată de fermierii indieni din sud cafelei care crește pe înălțimile Kerala din India (la peste 1.000 m față de nivelul mării). Condițiile sunt ideale: solul este plin de nutrienți, copacii umbroși se apleacă cu grijă deasupra tufelor de cafea. Datorită multitudinii de plante și animale, regiunea tropicală muntoasă este una dintre cele mi bogate în specii și biodiversitate din lume. În acest peisaj unic, folosind metodele de cultivare Demeter, fermierii de pe plantații culeg boabele de cafea Arabica și Robusta de cea mai bună calitate.
Conține: amestec de cafea Arabica** și cafea Robusta**.
-din culturi certificate dinamic ecologic.
Mod de preparare: pentru o experiență optimă a gustului, vă recomandăm să acoperiți recipientul cu cafea. În cazul infuziei manuale, lăsați apa fiartă să se răcească ușor.
Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 1000g
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
Producător: Ulrich Walter GmbH, Germania