Ceaiul verde Kukicha Clearspring este unul usor si linistitor, cu un continut redus de cofeina, obtinut din ramurele subtiri de Camellia sinensis recoltate la sfarsitul sezonului, cand nivelul de cofeina din planta de ceai este cel mai scazut. Acestea sunt aburite, uscate si maturate, apoi prajite cu atentie si amestecate cu o cantitate mica de frunze de ceai prajite, pentru a obtine cea mai buna aroma.
Ingrediente: crengute si frunze de ceai verde* (Camellia sinensis), prajite.
Recomandari: datorita continutul sau redus de cofeina (4.3 mg la 100 g, fata de cele 20 mg continute de ceaiul verde, respectiv 30 mg ceaiul negru si 60 mg cafeaua), ceaiul kukicha este potrivit pentru fi savurat in orice moment al zilei.
Preparare: pentru o persoana se foloseste un pliculet (2 g), peste care se adauga apa clocotita si se infuzeaza 5 minute.
Produs/Cultivat in Japonia. Tara de provenienta: Anglia.