Ceea ce este "Kimchi" pentru sud-coreeni, este "Wasabi", pentru japonezi: un condiment puternic nelipsit de la preparatele de carne si orez, si mai cu seama, de la orice preparat de tip "sushi". Este obtinut din hrean si din hrean japonez.
Varianta "pulbere" permite prepararea mereu propaspata a unei cantitati mici de pasta de Wasabi, ori de cite ori nevoia o cere. Un preparat care nu trebuie sa lipseasca din raftul de condimente.
WASABI BIO, PULBERE DIN RADACINA DE HREAN 25G ARCHE
Produs original japonez
Vegan
INGREDIENTE: hrean*, Wasabi* (hrean japonez* 10%).
*=din culturi certificate ecologic. Agricultura non-UE.
Poate contine urme de soia, susan si mustar.
MOD DE PREPARARE: Se amesteca 1 lingurita de wasabi cu o ligurita de apa, se lasa sa se absoarba timp de 5 minute.
CONDITII DE PASTRARE: loc uscat si racoros.
A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
CONTINUT: 25 g
PRODUCATOR: Arche Naturprodukte Gmbh
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1406 kJ / 333 kcal
Grasimi, din care: 0,8 g
- acizi grasi saturati 0,2 g
Carbohidrati, din care: 57 g
- zaharuri 42 g
Proteine 14 g
Sare 0,03 g