Caserecce ecologice din linte roșie și sfeclă rășie, fără gluten.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
Timp de fierbere 5 minute.
Bogate în potasiu, bogate în proteine, bogate în fibre.
Ingrediente: 90% făină de linte roșie*, 10% făină de sfeclă roșie*.
*= din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
Mod de preparare:
1.Aduceți 1 litru de apă la fierbere și adăugați 7 g de sare.
2.Se adaugă 100 g de paste Felicia se fierbe 5 min. și se amestecă regulat.
3.Se scurge bine și se servește imediat cu sosul preferat.
Conţinut: 200g
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia
VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: | per 100 g |
Valoare energetică | 1443 kJ / 341 kcal |
Grăsimi, din care: | 2 g |
- acizi grași saturați | 0,5 g |
Carbohidrați, din care: | 56 g |
- zaharuri | 8 g |
Fibre | 6 g |
Proteine | 21 g |
Sare | 0,1 g |
Potasiu | 1010 mg Potasiu (51% VNR**) |
Fier | 6 mg (43% VNR**) |
Fosfor | 282 mg (40% VNR**) |
Zinc | 3 mg (31% VNR**) |