LASAGNE BIO DIN LINTE GALBENA, 250G FELICIA
Ingrediente: faina din linte* galbena 90%, faina din orez* integral 10%.
*=provenite din culturi certificate ecologic. Agricultura Italia.
Valori nutritionale medii per 100g:
Energie 1451 kJ / 343 kcal
Grasimi 2,2 g
- din care acizi grasi saturati 0,5 g
Carbohidrati 57 g
- din care zaharuri 1,1 g
Fibre 5,2 g
Proteine 21 g
Sare <0,01 g
Fosfor 322 mg (46% VNR*)
Fier 5,2 mg (37% VNR*)
Magneziu 1,1 mg (57% VNR*)
*VNR = Valori nutritionale de referinta pentru un adult
Mod de preparare: pregatiti un sos fluid si intindeti-l pe fundul unei tavi pentru cuptor.
Puneti lasagna uscata, acoperiti-o cu sos suficient.
Repetati aceasta procedura pana cand aveti 4 straturi.
Pentru un rezultat favorabil, va recomandam ca pastele sa fie ,,inconjurate" de sos.
Gatiti in cuptor pentru aproximativ 35 de min la 200oC.
Continut: 250g
Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
Producator: Molino Andriani S.r.l., Italia
Origine: Italia