SOS TERIYAKI BIO 155 ML ARCHE
Vegan
Ecologic
Fara gluten
Sosul Teriyaki fara usturoi si fara gluten se foloseste ca si condiment pentru sosuri si pentru marinat.
INGREDIENTE: sirop de orez*, apa,Tamari*(20%), (sos de soia: apa, boabe de soia 42%, sare, alcool*), otet de mere*, sare de mare, amidon de porumb*, agenti gelifianti:pectina, praf de ghimbir*, ceapa pudra*, piper*, agenti de ingrosare: guma de Xantan.
*din culturi certificate ecologic.
Agricultura EU/ non -EU
CONDITII DE PASTRARE: dupa deschidere se pastreaza la frigider.
TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
CONTINUT: 155 ml
Producator: Arche Naturprodukte GmbH
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 632 kJ / 149 kcal
Grasimi, din care: 0,5 g
- acizi grasi saturati 0,1 g
Carbohidrati, din care: 34 g
- zaharuri 24 g
Proteine 2,4 g
Sare 6,8 g