Seminte de linte * (Lens culinaris), seminte de ridiche * (Raphanus sativus), seminte de rucola * (rucola coltivata)
* = ingrediente provenite din agricultura ecologica
Amestecul gourmet are o aroma puternica de nuca. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local!
Caracteristici speciale
Samanta produce mucus de aceea nu este potrivit pentru paharul germinator.
Utilizare
ideal ca topping pentru salate, pe paine, pentru supe si branza crema
Nota de pregatire
Clatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat. Este posibila formarea radacinilor fibroase. Folositi 2 linguri de seminte per strat de seminte. Se inmoaie doua ore. Apa de doua ori pe zi si recoltare dupa 4 zile. Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
gluten, mustar