Hericium (Hericium Erinaceus) este o ciuperca comestibila cunoscuta si sub numele de Coama Leului (lion’s Mane). Fiind sub forma de pulbere este usor de consumat. Sugestie de folosire: o jumatate de lingurita (cca 2.5g) pe zi in iaurt, smoothie-uri, sucuri de fructe, apa sau in amestec cu alte alimente. Nu contine alergeni. Produs certificat ecologic. Ingrediente: hericium pulbere din agricultura ecologica.
Caracteristici: produs bio
Gramaj: 125g
Coama Leului – ciuperca mintii
Ciuperca Coama Leului contine substante deosebit de importante pentru organismul uman, precum zinc, fier, potasiu, fosfor, sodiu, germaniu, vitamina D, aminoacizi esentiali, niacina, botina, riboflavina, polizaharide si peptide. Coama Leului contine de asemenea si fitosterine, substante ce au capacitatea de a regla nivelul colesterolului din sange si compusi vegetali ce atenueaza efectul cancerigen. Mai mult decat atat, este printre putinele ciuperci indicate in afectiuni ale sistemului nervos datorita continutului de Erinacin H, un compus ce stimuleaza cresterea si regenerarea celulelor nervoase. Coama Leului este si un neuroprotector excelent, calmand si atacurile de panica si insomnia, dar si deficitul de atentie si tulburarile de concentrare. Ciuperca Coama leului, regleaza nivelul de colesterol din sange, imbunatatind circulatia sangvina. Ca si in cazul celorlalte ciuperci originare din Extremul Orient si Coama Leului are efect imunostimulator, intarind sistemul imunitar in lupta cu bolile. Bolnavii de cancer de stomac, de piele, de intestine, de esofag, cancerul hepatic si de duoden au fost foarte multumiti in urma unei cure cu ciuperca Coama Leului.
S-au observat ameliorari semnificative si, in combinatie cu tratamentul alopat, chiar insanatosiri complete. Afectiunile tractului digestiv precum si afectiunile intestinale sunt ameliorate prin folosirea acestei ciuperci, Coama Leului, iar arsurile stomacale, boala Chron, refluxul gastrointestinal dar si hemoroizii, o afectiune din ce in ce mai des intalnita in societatea contemporana datorita stresului si alimentatiei necorespunzatoare, sunt doar cateva afectiuni la care tratamentul cu Coama Leului a dat rezultate excelente, protejand, in acelasi timp si flora intestinala. Ciuperca Coama Leului are proprietati de recuperare in cazul unor boli precum Parkinson, Alzheimer, scleroza multipla, dementa si distrofia musculara. Datorita efectelor sale binefacatoare asupra organismului uman si anume tratarea unor boli deosebit de grave, aceasta ciuperca, Coama Leului, intra in categoria ciupercilor medicinale.
Informatii nutritive per 100g: Valoare energetica: 267.5 kcal / 1113 Kj; Grasimi: 1.85g, din care acizi grasi saturati: 0.36g; Glucide: 24.76g, din care zaharuri 0.68g; Fibre: 43.6g; Proteine: 16.13g; Sare: 0.05g.
Prezentare: 125g
Acest produs este obtinut din agricultura ecologica controlata.
Tara de origine: China