Cand gatesti, trebuie sa gusti mult. Dar ce gust incerci sa gatesti? Aceasta este de fapt cel mai dominant gust.
Si incerci sa-l echilibrezi cu adaugarea uneia dintre cele 5 arome din intreg: dulce, sarat, acru, amar, iute.
Umami este un amestec de ciuperci, legume, condimente si ierburi aromate, concept pentru a imbogati in mod natural aroma alimentelor preferate. Se presara peste carne/peste, inainte sau dupa preparare, la supe sau tocanite.
Utilizati pentru a imbunatati aromele savuroase in orice alta retea culinara. Ingrediente: ghimbir, ciuperci pleurotus, cardamon, piper rosu, polen poliflor fermentat, usturoi negru, drojdie, curcuma, sare Himalaya. Spices are medicine!
Declaratia nutritionala (valori medii pt 100g de produs):
Valoarea energetica: 1115.43 kJ/266,59 kcal.
Grasime: 4,52g.
Glucide: 42,67g.
Proteine: 13,81g.
Sodiu: 1,99.
Fibre: 10,81g.