MIX DE FAINA PENTRU PIZZA, FARA GLUTEN, 500G HAMMER MUHLE
Fara gluten - fara grau - fara lactoza* - usor de preparat
Amestecul nostru de faina fara gluten este ideal pentru pizza de toate tipurile si este potrivit si pentru ciabatta, focaccia sau tarte flambee. Puteti prepara si coace aluatul mai gros si aerisit sau subtire si crocant - decideti dupa gustul personal.
Reteta pentru aluat de pizza (pentru 2 tavi):
Puneti deoparte 3 linguri din Mix de faina pentru pizza fara gluten. Amestecati faina ramasa cu 7 g drojdie uscata si adaugati 300 ml de apa si 3 linguri de ulei de masline. Acoperiti aluatul si lasati sa creasca timp de 30 minute. Apoi framantati cu faina ramasa pana cand aluatul nu se mai lipeste. Rulati aluatul cu un sucitor la grosimea dorita si ungeti marginile cu putin ulei. Ungeti aluatul cu sos de rosii si presarati branza dupa gust, coaceti in cuptorul preincalzit la temperatura de 200 - 220degC temperatura de sus / jos timp de 20 - 30 minute (in functie de grosimea aluatului).
Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartofi, faina de porumb, faina de orez, zahar, sare, agent de ingrosare: guma de guar.
*=continut rezidual de lactoza <0,1 g / 100 g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Produs in Germania de: Hammermuhle GmbH.
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1247 kJ / 336 kcal
Grasimi, din care: 0,5 g
- acizi grasi saturati 0,1 g
Carbohidrati, din care: 80,6 g
- zaharuri 5,4 g
Fibre 2,1 g
Proteine 1,6 g
Sare 2,6 g