Otetul de Kombucha poate fi considerat un adevarat elixir al unei vieti sanatoase.
Produsul este obtinut prin fermentatia naturala, pe un substrat alcatuit dintr-o multitudine de plante cu un continut bogat in principii active.
Prezinta un gust delicat, bogat si intens, un otet care se distinge printr-o complexitate de parfumuri si printr-o aroma deosebita.
Recomandat pentru salate, sosuri si alte preparate culinare; mai poate fi consumat si in dilutie cu apa si indulcit cu miere.
Otetul balsamic cu Kombucha trebuie pastrat intr-un loc uscat si racoros.
Compozitie: Otet kombucha, otet de Mere, Grapefruit Seeds, Usturoi, Ghimbir.
Semintele de grapefruit au puternice efecte: antivirale, antibacteriene, antifungice si antiparazitare ce sunt accentuate de asocierea cu usturoiul si ghimbirul, devenind un real antibiotic (fara efecte secundare si de dezvoltare a rezistentei microbiene); antioxidant, bogat in fibre.
Util in: acnee, reactii alergice, raceli, infectii urinare, intestinale (inclusiv Helycobacter pilory), pulmonare si sinusale, etc.
Utilizat extern ca dezinfectant in ,,piciorul atletului" si onicomicoze.
Administrare:
adulti: 2 linguri pe zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani
copii: 2 lingurite /zi, cu 1-2 minute, inainte de mesele de pranz si seara, timp de 4-6 saptamani