Detalii produs
Soia nemodificata genetic, potrivita pentru necesarul zilnic de proteine. Se poate folosi ca inlocuitor al carnii, in prepararea tocanitelor, a ciorbelor sau a altor preparate preferate.
Beneficii produs
Intareste sistemul imunitar
Ofera corpului toti aminoacizii esentiali
Ce contine
Boabe de soia. Din culturi nemodificate genetic.
Boabele de soia contin acizi grasi Omega 3 si Omega 6, proteine, fibre, vitaminele A, B2, B5, B6, C, D, E. Are 40% proteine, 20% grasimi, 20% acizi, 10% apa, 5% celuloza si 5% reziduuri minerale (fier, potasiu, calciu).
Valori medii nutritionale 100 g
Valoare energetica - 1434 kJ/ 342 kcal
Grasimi - 0,89 g (din care acizi grasi saturati - 0,22 g)
Glucide - 34,79 g (din care zaharuri - 11,97 g)
Proteine - 55,68 g
Sare - 0,1 g
Cum actioneaza
Proteina de soia, prelucrata corect, este singurul aliment vegetal care ofera corpului toti aminoacizii esentiali.
Este o sursa bogata de antioxidanti.
Pentru ce recomandam
Protejeaza vasele sanguine, previne ruperea arterelor si reduce incidenta bolilor de inima si intareste sistemul imunitar.
Datorita fibrelor pe care le contine (care micsoreaza nivelul de zahar din sange), soia poate fi consumata si de diabetici.
Snitelele de soia sunt obtinute din soia texturata. Recomandate persoanelor care sunt vegetariene, vegane sau care tin post.