RISOTTO CU BUSUIOC SI NUCA, 280G GEFRO
Vegan. Fara gluten.
Ingrediente: orez, nuci(3,5%), ceapa, usturoi, seminte de pin (1,5%), busuioc (1,4%), arpagic, piper negru, ulei de floarea soarelui. Poate contine urme de nuci, alune si coji de fructe.
Mod de preparare:
1.Amestecul de risotto se caleste in 2-3 linguri de ulei de masline Gefro, pana cand devine lucios.
2.Se adauga un strop de vin alb dupa gust si se lasa sa fiarba.
3.Putin cate putin se adauga 1 L de supa Gefro amestecand incontinuu cca. 20-25 de minute. Orezul trebuie sa fie cremos, dar ,,al dente".
4.Dupa plac, se poate adauga putin ulei de busuioc Omega 3 Gefro, Parmezan si putin condiment de piper Gefro. Gata!
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.
A se pastra la loc uscat si racoros.
Producator: GEFRO KG. Germania.
Continut: 280 g ( 3-4 portii )
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1569 kJ / 371 kcal
Grasimi, din care: 4,8 g
- acizi grasi saturati 0,4 g
Carbohidrati, din care: 72,6 g
- zaharuri 1,5 g
Fibre 3,5 g
Proteine 7,3 g
Sare 0.01 g