Descriere:
Faina din seminte de struguri este obtinuta dupa extractia uleiului presat la rece. Mai târziu trece printr-un proces special de macinare, care ajuta la pastrarea tuturor proprietatilor nutritive ale fainii. Contine o cantitate importanta de fibre si minerale, precum calciu, fier, zinc, vitamina E. etc si contine cantitati importante de antioxidanti. Se poate folosi ca aditiv în diferente alimente cum ar fi: pâine, produse de patiserie, pizza, etc. Nu altereaza aroma finala a produsului, deoarece are un gust neutru, are o valoare calorica foarte scazuta, fiind foarte indicat în diete si în alimentatia sanatoasa.
Ingrediente:
100% faina din seminte de struguri.
Informatii nutritionale:
Informaii nutritionale | Per 100g |
Valoare energetica | 285 kcal |
Grasimi | 2.19 g |
Glucide | 21.80 g |
din care: Zaharuri | 15.45 g |
Proteine | 13,25 g |
Fibre | 62.76 g |
Sare | 26,7mg |
Mod de folosire:
Se poate utiliza în panificatie amestecat cu faina de grâu. Faina din seminte de struguri trebuie sa constituie 4-5% din cantitatea fainii.
Precautii:
A se pastra la loc uscat si racoros.
A nu se utiliza dupa data expirarii.
Alergeni:
Poate contine urme de: migdale, seminte de susan.
Tara de origine: Spania
Produs in UE