• Aceasta miere de Manuka poliflora din Noua Zeelanda este combinata cu extract natural de lamaie pentru un gust racoritor si revigorant si poate fi consumata ca atare, transformata intr-o bautura aromata sau intinsa pe paine.
• Contine miere de Manuka autentica MGO 85+ din Noua Zeelanda, recoltata din zone izolate si greu accesibile ale regiunii East Cape, pentru a asigura calitatea, factorul de bioactivitate si originea produsului.
• Aceasta miere a fost testata de un laborator independent, in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande pentru mierea de Manuka poliflora, cu factor activ MGO certificat.
• MGO (Metilglioxal) reprezinta activitatea antimicrobiana a mierii, respectiv capacitatea acesteia de a ucide anumite tipuri de bacterii.
• Cu cat MGO este mai ridicat, cu atat mierea are un factor mai ridicat si proprietati antimicrobiene si calmante mai ridicate.
• Marca MGO de pe acest produs va garanteaza faptul ca aceasta este miere de Manuka autentica, factorul sau MGO este verificat, precum si calitatea acesteia.
• Includeti aceasta miere in dieta voastra zilnica si a celor dragi pentru a va sustine sanatatea si starea de bine.
• Sustine buna functionare a organismului, intarind sistemul imunitar;
• Indulcitor natural si sanatos, contine un complex unic de nutrienti (aminoacizi, enzime vii, vitamine si minerale precum cele din grupa B, calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc);
• Puternice proprietati antioxidante, datorita cantitatii mari de compusi fenolici. Folosita zilnic, reduce activitatea radicalilor liberi protejand celulele corpului impotriva stersului oxidativ (principala cauza a imbatranirii celulare). Mierea de Manuka reprezinta „standardul de aur” pentru testarea si evaluarea capacitatii antioxidante a altor tipuri de miere de diferite origini botanice si geografice.
• Un borcan contine 500g miere de Manuka poliflora MGO 85+ cu lamaie, produs natural.
• Ingrediente: miere de Manuka poliflora din Noua Zeelanda 99,99%, extract de lamaie 0,01%.
• O puteti consuma intinsa pe paine proaspata sau prajita sau turnata peste budinci, gofre sau clatite.
• O puteti consuma simpla sau dizolvata in lichide (calde sau reci).
• Consumati 1 lingurita de miere de cel mult 4 ori pe zi.
• Depozitati intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.
• Nu administrati copiilor cu varsta sub 1 an.
• Pastrati recipientul cu capacul inchis.
• Nu consumati daca sigiliul capacului este deteriorat sau rupt.
• Consumati, de preferinta, inainte de data inscrisa pe borcan.
• Nu este necesara pastrarea la frigider.
• Produsul este 100% natural si poate cristaliza.
• Cristalizarea mierii este un proces natural, care nu-i altereaza proprietatile.
• Nu incercati decristalizarea prin incalzire, deoarece calitatile nutritive ale mierii scad.