MIX DE FAINA ALBA, FARA GLUTEN, 1000G HAMMER MUHLE
Fara gluten - fara grau - fara lactoza* - usor de preparat
Amestecul nostru de faina alba este similar tipul de faina 405, prin urmare, un clasic in fiecare bucatarie. Poate fi folosit universal si este potrivit pentru toate prajiturile, turta dulce si aluatul clasic, pentru mancarurile dulci si sarate, pentru paine si prajitura.
Sfat pentru reteta: Chec insiropat de lamaie
Pentru o forma de copt de 25 cm
Ingrediente necesare: 250 g mix de faina alba fara gluten, 1 pliculet praf de copt, 175 g unt nesarat, 200 g zahar, 1 pliculet zahar vanilat, 4 oua, o lamaie.
Mod de preparare: Se amesteca untul moale, zaharul si zaharul vanilat pana se spumeaza, se adauga treptat oua. Se amesteca faina cu praful de copt si coaja de la o lamaie. La final se adauga sucul de lamaie. Aluatul trebuie sa fie vascos, adaugati putin lapte, daca este necesar. Ungeti forma de copt si adaugati aluatul. Coaceti in cuptorul preincalzit la temperatura de 160degC temperatura de sus / jos timp de aprox. 50 min. Dupa racire, decorati cu glazura de lamaie si coaja de lamaie.
Sfat: in loc de lamaie puteti folosi portocala.
Ingrediente: amidon de (cartofi, porumb), faina de porumb, faina de orez, agent de ingrosare: guma de guar.
*=continut rezidual de lactoza <0,1 g / 100 g
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.
Termen de valabilitate: a se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Produs in Germania de: Hammermuhle GmbH.
VALORI NUTRITIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetica 1435 kJ / 338 kcal
Grasimi, din care: 0,8 g
- acizi grasi saturati 0,1 g
Carbohidrati, din care: 79,5 g
- zaharuri 0,2 g
Fibre 2,0 g
Proteine 2,2 g
Sare 0,01 g